Tips — 14 januari 2016

Op de Vakantiebeurs viel mijn oog op een nieuw reisproduct: de Spacerseat. Het is een innovatief kussen dat het reiscomfort verhoogt. Door de Spacerseat te gebruiken creëer je extra beenruimte en dus extra reiscomfort. Natuurlijk heb ik mijn kans gegrepen om de Spacerseat ter plaatse uit te proberen. En ja, het scheelt inderdaad beenruimte. Omdat je iets hoger komt te zitten, neemt de afstand van je knieën tot de stoel voor je toe. Op die manier ontstaan er enkele aangename centimeters extra ruimte.

De Spacerseat kost je een eenmalige investering van 65 euro. Dat is een stuk voordeliger dan veelvuldig upgraden naar premium economyclass stoelen bij de luchtvaartmaatschappijen. En je mag de Spacerseat volgens de makers gewoon meenemen als reisaccessoire en geldt het niet als handbagage.

Op de Vakantiebeurs kun je de Spacerseat uittesten en kopen. Dat kan tegen een tijdelijke introductieprijs van 55 euro per stuk. De Vakantiebeurs wordt tot en met zondag 17 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je meer weten over de Spacerseat of hem online kopen, dan kun je terecht op www.spacerseat.com.

spacerseat_visual

Tags: ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *