Curacao Beach Boulevard viert kerst!

Curaçao Beach Boulevard (BLVD) is een nieuw en uniek project gelegen aan Sea Aquarium Beach. De BLVD is een bijzondere plek op Curaçao waar strand, shoppen, dineren en uitgaan wordt gecombineerd! De BLVD streeft ernaar een centrale ontmoetingsplek te zijn waar zowel eilandbewoners als toeristen kunnen recreëren en elkaar kunnen ontmoeten. Een plek die zich kenmerkt doordat iedereen, van jong tot oud, op ieder moment van de dag hier terecht kan en men zich nooit zal vervelen. Op de BLVD is er immers altijd wel iets te zien of te doen, zo ook met de kerst!

De BLVD kenmerkt zich door de grote diversiteit aan horecagelegenheden, grotere en kleinere winkels, salons voor persoonlijke verzorging en de diverse diensten die worden aangeboden in de 50 units die de BLVD rijk is.  Het aanbod varieert van een bar waar men na een dagje aan het strand onder het genot van een drankje het haar kan laten föhnen, een tattoo-studio, diverse unieke winkels voor kleding, sieraden, souvenirs en strandsporten, tot horeca die vrijwel de hele culinaire wereld met haar aanbod omvat; van oud Hollandse poffertjes, innovatieve cocktails, de keukens van de Middellandse zee tot een Bruin Café en Beach Club. Voor het shoppen voor een kerstoutfit, het kopen van leuke kerstcadeaus of een uitgebreid diner gedurende de kerstdagen, ben je natuurlijk op de BLVD op het juiste adres!

Ter voorbereiding op de kerstdagen en het inluiden van 2014 organiseert de BLVD op 23 december van 16.00 tot 21.00 uur een kerstmarkt. De kerstmarkt is gratis toegankelijk en natuurlijk ontbreekt op deze dag de Kerstman niet. Met de gezellige kerstsfeer, grote diversiteit in 30 marktkraampjes, live entertainment, een oliebollenkraam, de prachtige zonsondergang en de velen mogelijkheden voor een drankje en diner, vormt de kerstmarkt op de BLVD een geslaagde uitje voor iedereen!

Meet me on the BLVD @ Sea Aquarium Beach!

www.blvdcuracao.com
www.facebook.com/blvdcuracaoPlaats een reactie