De beste hotels van Aruba

Ben je van plan om op vakantie naar Aruba te gaan en weet je niet welk hotel je moet kiezen? Wij hebben de beste hotels van Aruba op een rijtje gezet. Het zijn wel allemaal hotels die in de duurdere vijfsterren categorie thuishoren, dus ook de kamerprijzen zijn gemiddeld genomen aan de hoge kant.

Radisson Aruba Resort & Spa

Dit luxe hotel was ooit het eerste hotel dat aan Palm Beach weggezet is. Het Radisson betekende eigenlijk het begin van het toerisme op Aruba. Het hotel is ook nu nog steeds het beste wat je op Aruba zult vinden. Comfortabele kamers, uitstekende bedden, een fantastische keuken en de ligging op één van de mooiste plekjes van het eiland. Wij zouden aan willen raden om een ‘Plaza Club Room’ te boeken op één van de twee bovenste verdiepingen van het Aruba-gebouw. Je zit in de beste kamers van het hotel en hebt gratis toegang tot de Plaza Club Lounge waar dagelijks happy-hour en ontbijt inbegrepen is.

Hyatt Regency Aruba Resort & Casino

Het Hyatt Regency hotel ligt naast het Radisson hotel, dus ook aan het prachtige strand van Palm Beach. Wat betreft luxe, comfort, schoonheid en kwaliteit is het Hyatt gelijkwaardig aan het Radisson hotel. Wij geven persoonlijk de voorkeur aan het Radisson omdat de inrichting van de kamers ons meer aanspreekt, net als het zero-entry-zwembad. Het Hyatt staat overigens op het hele eiland bekend vanwege de uitgebreide zondagbrunch die hier iedere zondag georganiseerd wordt.

Riu Palace Aruba

Kwalitatief gezien ligt het Riu Palace Aruba onder de twee hierboven vermeldde hotels. Het hotel van de bekende Riu-keten mag echter niet in dit lijstje ontbreken omdat het het beste all-inclusive hotel van Aruba is. Riu Palace Aruba ligt ook aan Palm Beach. Wie vanuit Nederland het Riu Palace Aruba hotel wil boeken die kan bijna niet om een pakketreis met Arke of Holland International heen. Losse boekingen bij dit hotel zijn niet mogelijk.Plaats een reactie