Overig — 10 december 2014

De Dreamliner is een modern passagiersvliegtuig dat bedoeld is om reizigers comfortabel en veilig van het ene vliegveld naar het andere te transporteren. Toen ik vorige week bij een presentatie van Arke zat kreeg ik oprechte bewondering voor dit nieuwe vliegtuig van Boeing. Bijzonder is de manier waarop de Dreamliner gebouwd is, maar mijn mond viel open van verbazing toen ik zag waar de Dreamliner toe in staat is.

We kregen van Arke een filmpje te zien waarin de Dreamliner zich voortbeweegt alsof het een klein formaat stuntvliegtuig is. De wendbaarheid is enorm en de manier waarop het straalvliegtuig dit doet is bewonderenswaardig. Bekijk zelf het filmpje hieronder maar eens. Arke heeft overigens toegezegd dat zij dit niet zullen proberen als er passagiers aan boord zijn.

O ja… overmorgen komt Arke’s tweede Dreamliner voor het eerst aan op Schiphol. De 787 Dreamliner wordt rond 10 uur op Schiphol verwacht. Het vluchtnummer is toepasselijk OR7872.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *