Bestemmingen — 16 november 2016

Het is op dit moment nog volop herfst buiten, maar in Duitsland gaan de eerste kerstmarkten alweer van start. Morgen openen de kerstmarkten van Düsseldorf en Oberhausen hun kraampjes voor het eerst weer. Deze kerstmarkten zijn erg populair onder Nederlanders. Een andere topper, de kerstmarkt van Keulen, gaat op maandag 21 november 2016 van start.

Wie een Duitse kerstmarkt wil bezoeken die kiest daarvoor het beste een doordeweekse dag voor uit. In het weekeinde kan het erg druk zijn op deze jaarlijkse feestmarkten, waardoor er voor sommigen al snel de lol van af is. Dat geldt vooral als je met wat jongere kinderen richting Duitsland gaat. Op zondag zijn veel kerstmarkten gesloten of ze gaan later open (meestal vanaf 18 uur). Dat is vanwege Totensonntag, de Duitse dodenherdenking.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *