De leukste vakantiefoto’s samengevoegd in een fotoboek

Op iedere verjaardag komen ze wel weer op tafel: de fotoboeken. Tegenwoordig kun je er écht niet meer omheen. Niet heel gek natuurlijk, want een fotoboek is dé manier om jouw prachtige foto’s te delen met jouw familie en vrienden.

Ieder fotoboek is uniek

Het leuke aan een gepersonaliseerd fotoboek is dat ieder fotoboek uniek is. Niet alleen door het gebruik van jouw eigen unieke foto’s, maar ook door het gebruik van diverse achtergronden, kleuren of zelfs emoticons. Je kunt ervoor zorgen dat de achtergrond aansluit bij jouw foto’s. Zijn het bijvoorbeeld vakantiefoto’s van dat leuk dagje aan het strand? Gebruik dan een achtergrond met zandtextuur. Zijn het foto’s van die sportieve dag dat jullie gingen wandelen in de bergen? Maak het compleet met een achtergrond van diezelfde bergen. Je kunt namelijk (naast de standaard achtergronden) gewoon jouw eigen kiekjes als achtergrond gebruiken.

Meenemen in je tas, of gewoon thuis in de boekenkast bewaren

Het Fotoalbum biedt haar fotoboeken aan in diverse formaten. Hierdoor zit er altijd een formaat tussen die bij jou past. Ben je van plan om jouw collega’s jaloers te maken met jouw vakantiefoto’s? Neem dan bijvoorbeeld het pocket- of medium formaat fotoboek. Wil je jouw foto’s toch liever vol trots thuis showen aan jouw familie en vrienden? Dan is het large of zelfs XL formaat echt wat voor jou. Bij Het Fotoalbum maakt het niet welk formaat je kiest, de foto op de kaft is altijd inbegrepen bij de prijs. Wel zo handig, want dan kom je nooit voor verrassingen te staan.

fotoalbum2

De vakantie was vast al duur genoeg, maar dat hoeft het fotoboek niet te zijn

De vakantie was het helemaal waard natuurlijk, maar toch doet het altijd een beetje pijn in de portemonnee. Gelukkig is dat bij Het Fotoalbum niet het geval. Ondanks de luxe uitstraling van de fotoboeken, zijn ze helemaal niet duur. Bij Het Fotoalbum heb je namelijk al een gepersonaliseerd fotoboek vanaf €10,-.
Dus ondanks dat de geldstroom een klein beetje geslonken is door die top vakantie, kun je jouw vakantie wel perfect afsluiten met het maken van jouw unieke fotoalbum. Waar wacht je nog op? Maak dat fotoboek en laat jouw vakantiefoto’s met trots rondgaan op de eerstvolgende verjaardag.Plaats een reactie