De leukste ziplines van Las Vegas

Komend jaar mag Las Vegas een nieuwe zipline verwelkomen op de Strip! Dat ziplines hot zijn is inmiddels wel bewezen. Dat heeft Ceasars Entertainment Corporation, eigenaar van onder andere Caesars Palace, Planet Hollywood, The Cromwell en ‘The LINQ Promenade’, ook opgemerkt. Zij kondigen deze maand de Fly LINQ aan, een zipline over de LINQ outdoor shopping plaza. Dit is een winkelpromenade met talloze restaurants, bars en shopping faciliteiten. In het voorjaar van 2018 kunnen bezoekers deze nieuwe maar vooral spannende ervaring zelf beleven. Tot die tijd heeft Las Vegas gelukkig vele alternatieven. De stad telt komend jaar vier ziplines, sommige zijn wereldberoemd en mag je niet missen! Wij zetten ze hier op een rij:

Fly LINQ
De ervaring van Fly LINQ is er een om nooit te vergeten: met de glazen lift naar boven krijgen gasten een adembenemend uitzicht over de strip te zien. Eenmaal gearriveerd op het launch deck worden de gasten voorzien van een harnas en krijgen ze de keuze zittend over de Strip te vliegen of als een echte superheld.

Slotzilla Zipline
Iedereen kent de Strip, maar Fremont Street in Down Town Las Vegas is waar het allemaal begon. Daarom extra leuk om eens een bezoekje te brengen aan de Slotzilla Zipline, waar je vanaf het begin tot eind de gehele Vegas experience kan beleven: reusachtige dobbelstenen, dollartekens, showgirls en ontelbaar veel lichtjes, je komt ogen te kort! De echte daredevils gaan voor de Upper Zoomline in superheld pose, voor de wat mindere durfal is er de Lower Zipline in zittende pose. Wist je dat: Nederlandse sterren Nick en Simon jou voor zijn geweest en deze zipline tijdens hun bezoek aan de stad hebben uitgeprobeerd!

Flightlinez Bootleg Canyon
Voor de natuurliefhebbers is Flightlinez Bootleg Canyon de perfecte ervaring, slechts een half uurtje rijden van Vegas. Hier vlieg je maar liefst 2,5 kilometer over Bootleg Canyon. Een speciale ervaring als je de drukte van Vegas even wil ontsnappen.

De VooDoo ZipLine
Als klap op de vuurpijl: de VooDoo ZipLine. Een spannende attractie waarbij mensen op 152 meter op hoge snelheid door de lucht vliegen. De zipline begint vanaf de VooDoo Lounge, op de top van de Rio’s Masquerade Tower van 50 verdiepingen. Van daar word je 240 meter verderop naar de Ipanema Tower gebracht. Extra leuk is dat je dit met z’n tweeën tegelijkertijd kunt doen en dat je fantastisch uitzicht over de stad hebt!Plaats een reactie