Bestemmingen — 15 juni 2015

Wie op vakantie naar Rhodos gaat die zal mogelijk er op uit willen trekken om de bezienswaardigheden en leuke plekjes van Rhodos te ontdekken. Daarbij zullen naast het bezoeken van stranden en historische bezienswaardigheden zeker ook het bezoek aan dorpen horen. Maar welke dorpen op Rhodos zijn nu echt te moeite waard? Welke dorpen bieden net dat beetje extra, hebben een unieke eigenschap of hebben een andere reden waarom je juist dat dorp uit zou kunnen kiezen voor een bezoek? De site mooistedorpjes.nl is gespecialiseerd in het zoeken van dit soort bijzondere plekjes.

Ook voor Rhodos hebben ze deze week een overzicht gemaakt van de mooiste dorpjes op Rhodos. Het is een leuke mix geworden van authentieke dorpen, een typisch boerendorp dat overdag druk bezocht wordt door toeristen, een badplaats met prachtig uitzicht op zee en het overbekende Lindos als dé toeristische attractie van het eiland.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *