De populairste selfies in Dubai

Dubai is een fotogenieke plek. Maar wat zijn nou de meest populaire plekjes in Dubai om een selfie te maken? Wij hebben een aantal populaire selfie-locaties in Dubai op een rijtje gezet:

Burj Khalifa

De absolute nummer 1 van Dubai is absoluut rondom Burj Khalifa, met natuurlijk de enorme toren op de achtergrond. Het aantal selfies neemt toe op momenten dat de Dubai Fountain het water tientallen meters omhoog spuit.

Madinat Jumeirah Beach

Het strand gelegen ter hoogte van Madinat Jumeirah, dat voorbehouden is aan gasten van o.a. het Jumeirah Beach Hotel, Al Qasr en Mina A’Salam is enorm populair om foto’s van zichzelf te maken. Zo hebben we op twitter en facebook al selfies voorbij zien komen van verschillende BN’ers.

De entree van Burj al Arab

Bij de entree richting icoon Burj al Arab wordt iedereen tegengehouden die geen gast is of geen reservering heeft in één van de bars of restaurants van het luxueuze hotel. Daarom is het aan het begin de poort druk met mensen die een selfie maken met de hekken en daarachter het bijzonder vormgegeven hotel.

De woestijn 

Vast onderdeel van een rit door de woestijn aan het eind van de middag is het bewonderen van de zonsondergang boven het dan roodgekleurde zand. Een veelgebruikt selfie-moment die technisch gezien niet de beste foto’s opleveren, maar wel het vastleggen van een prachtig moment in Dubai is voor velen.Plaats een reactie