De wereld van Harry Potter

Een must-do als je als Harry-Potter fan in Londen bent is om een uitstapje te maken naar de studio’s waar vrijwel alle scenes van de beroemde Harry Potter-films opgenomen zijn. In de plaats Watford, gelegen ten noordwesten van Londen, staat de voormalige studio die jarenlang het domein is geweest waar acteurs zoals Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson jaren van hun leven doorgebracht hebben. Tussen de opnames door kregen ze hier onderwijs in plaats van dat ze naar een gewone school gingen. Tegenwoordig kun je als fan kijken hoe de sets eruit zagen, hoe bepaalde scenes geschoten zijn en hoe acteurs transformeerden in de uiteindelijke creaties die J.K. Rowling bedacht heeft voor haar boeken.

Onder de naam “Warner Bros Studio Tour London – The Making of Harry Potter” is de voormalige filmset dagelijks te bezoeken. Voor echte fans van Harry Potter een unieke ervaring, maar ook voor de gemiddelde kijker van Harry Potter-films is een uitstapje naar de studio zeker de moeite waard.

Wil je gaan kijken dan zul je tijdig via internet moeten reserveren. Vol is vol en kaartjes ter plaatse kopen is niet mogelijk.Plaats een reactie