Overig — 9 juni 2013

Eten op 50 meter hoogte, hangend in de lucht? Het is vandaag voor het laatst mogelijk in de Finse hoofdstad Helsinki. Naast het centraal treinstation heeft het bedrijf Dinner in the Sky ® haar kraan met hangend restaurant gestationeerd. Als je een diner in de lucht boekt dan verblijf je een uur in de lucht. In die tijd krijg je een viergangen diner geserveerd. Een lunch (tussen 12 en 15 uur) is 40 minuten in de lucht, bij het champagne- en cocktailpakket is dat twintig minuten.

Goedkoop is het niet, hoewel de drankjes inbegrepen zijn. Het diner kost in Finland 159 euro, de lunch 89 euro per persoon. Champagne of cocktails kost 49 euro. Na vandaag gaat deze crew naar Tallinn (Estland), waar je van 11 tot en met 15 juni in de lucht kunt dineren. Enkele dagen later gaan ze naar Riga (Letland).

In de Belgische hoofdstad Brussel staat er nu ook een installatie van Dinner in the Sky ®. In Kunstberg kun je vanaf 3 tot en met 30 juni dineren met een fantastisch uitzicht over Brussel.

Meer info op www.dinerinthesky.fi en www.dinnerinthesky.com

etenindelucht1

etenindelucht2

Tags: , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *