Dit is de tijd om Sevilla te bezoeken

Heb je altijd al een keertje Sevilla willen bezoeken? Dan is dit misschien wel de beste periode om dat te doen. Terwijl er in Nederland een periode van koeler en wisselvallig weer gaande is, kun je in Sevilla nog genieten van een heerlijk zonnetje en middagtemperaturen van 20 tot 22 graden Celsius. heerlijke omstandigheden voor een stedentrip en warm genoeg om ’s middags op een terras te genieten van een goed glas wijn of bier met tapas.

De hoofdstad van Andalusië heeft veel leuke bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn. Zo wordt Sevilla beschouwd als de hoofdstad van de tapas en komt natuurlijk ook de Spaanse dans ‘flamenco’ uit deze regio. Tel daarbij op dat Sevilla een zeer gezellige oude binnenstad heeft en een aantal prachtige gebouwen zoals het Alcazar en je hebt voldoende redenen om juist deze stad te bezoeken.

Hoewel je Sevilla prima op eigen houtje kunt bezoeken zouden we zeker aan willen raden om deel te nemen aan een georganiseerde tour. Op die manier leer je de stad nog beter kennen. Je kunt kiezen voor een stadstour waarbij je alle highlights bezoekt, maar ook voor een gespecialiseerde rondwandeling door Sevilla. Voor liefhebbers van tapas is er een speciale tapas tour waarbij je onder begeleiding van een Nederlandstalige gids de beste tapas van Sevilla gaat proeven. Een leuke en sportieve wijze om de stad te leren kennen is door middel van een fietstocht met ervaren gids door de stad. In drie uur tijd krijg je de beste tips en informatie over Sevilla!

Reizen naar Sevilla

Sevilla ligt op zo’n 2,5 uur vliegen van Nederland. Vliegen naar Sevilla kun je met Transavia vanuit Amsterdam of met Ryanair vanuit Eindhoven of Brussel-Charleroi. Op dit moment liggen de ticketprijzen wel wat hoger dan gemiddeld, maar wie goed zoekt tussen de aanbiedingen die moet zeker wel een betaalbaar vliegticket naar Sevilla weten te vinden.Plaats een reactie