Doorlopende reisverzekering met 10% korting

Een doorlopende reisverzekering is eigenlijk onmisbaar als je regelmatig in het buitenland verblijft. Als je meer dan drie weken per jaar in het buitenland bent (inclusief dagjes en weekendjes weg) dan is een doorlopende reisverzekering vaak al goedkoper dan iedere keer een losse reisverzekering afsluiten.

Een goede doorlopende reisverzekering dekt ook wintersport- en onderwatersportvakanties, heeft geen limiet wat betreft het aantal reizen dat je per jaar maakt en kent geen eigen risico met betrekking tot verzekerde bagage. Zo’n doorlopende reisverzekering wordt aangeboden door verzekeraar Interpolis. Interpolis wordt door de Nederlandse consument gezien als de meest betrouwbare verzekeraar.

Wie nu zijn/haar Doorlopende Reisverzekering online afsluit die krijgt maar liefst 10% korting op de premie. Studenten krijgen nog meer korting: maar liefst 35% in totaal! Voor Rabobankklanten met een Rabo TotaalPakket of Rabo RiantPakket bedraagt de premiekorting 25%.

Kies slim en sluit vandaag nog je doorlopende reisverzekering af bij Interpolis. Klik hier voor de 10, 25 of 35 procent korting op de premie.Plaats een reactie