Reissites — 26 juli 2013

Als je de meeste websites over Dubai mag geloven is Dubai te heet om naartoe te gaan met kinderen. Wat betreft de zomervakantie klopt dat helemaal, want dagtemperaturen die in de schaduw op kunnen lopen naar vijftig graden zijn niet de meest ideale weersomstandigheden om met kinderen naartoe te gaan. Kan me ook niet direct voorstellen dat je met je kids naar Dubai gaat om daar hele dagen in de airconditioned ruimtes te blijven voor activiteiten zoals shoppen, skiën of waterpijp roken. Ook de meivakantie (35 tot 40 graden) is al aan de warme kant en de herfstvakantie kan wat betreft hitte nog een venijnig staartje hebben.

Voor een zonvakantie met de kinderen voldoet Dubai tijdens de andere schoolvakanties (kerstvakantie en voorjaarsvakantie) echter prima. De kans dat het te warm is tijdens deze vakanties is vrij klein, helaas is er wel een kleine kans op regen of dat het juist wat te fris aanvoelt. Dubai kent geweldige hotels, leuke pretparken en prachtige stranden waar je je met kinderen prima kunt vermaken. Sinds we zelf onze kinderen afgelopen maart meegenomen hebben naar Dubai horen we regelmatig “ik mis Dubai”, want de dametjes hebben het er prima naar hun zin gehad.

Voor twijfelaars die willen weten wat er voor kinderen te doen is in Dubai, waar je het beste een hotel kunt kiezen voor een familievakantie en hoe het zit met veiligheid en gezondheid is er de website Dubai met kinderen. Op deze site staan dit soort zaken uitstekend uitgelegd.

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *