Dubai met kinderen

Als je de meeste websites over Dubai mag geloven is Dubai te heet om naartoe te gaan met kinderen. Wat betreft de zomervakantie klopt dat helemaal, want dagtemperaturen die in de schaduw op kunnen lopen naar vijftig graden zijn niet de meest ideale weersomstandigheden om met kinderen naartoe te gaan. Kan me ook niet direct voorstellen dat je met je kids naar Dubai gaat om daar hele dagen in de airconditioned ruimtes te blijven voor activiteiten zoals shoppen, skiën of waterpijp roken. Ook de meivakantie (35 tot 40 graden) is al aan de warme kant en de herfstvakantie kan wat betreft hitte nog een venijnig staartje hebben.

Voor een zonvakantie met de kinderen voldoet Dubai tijdens de andere schoolvakanties (kerstvakantie en voorjaarsvakantie) echter prima. De kans dat het te warm is tijdens deze vakanties is vrij klein, helaas is er wel een kleine kans op regen of dat het juist wat te fris aanvoelt. Dubai kent geweldige hotels, leuke pretparken en prachtige stranden waar je je met kinderen prima kunt vermaken. Sinds we zelf onze kinderen afgelopen maart meegenomen hebben naar Dubai horen we regelmatig “ik mis Dubai”, want de dametjes hebben het er prima naar hun zin gehad.

Voor twijfelaars die willen weten wat er voor kinderen te doen is in Dubai, waar je het beste een hotel kunt kiezen voor een familievakantie en hoe het zit met veiligheid en gezondheid is er de website Dubai met kinderen. Op deze site staan dit soort zaken uitstekend uitgelegd.Plaats een reactie