Dublin hotel top 5

Een citytrip naar Dublin is zeker de moeite waard. Deze stad biedt voldoende vertier en bezienswaardigheden voor een leuke midweek of weekeind. Tijdens je verblijf moet je ook ergens slapen natuurlijk en daarvoor hebben wij de, volgens ons, beste vijf accommodaties eens in willekeurige volgorde op een rijtje gezet.

Gibson Hotel
Een hotel dat zeker niet onze top vijf mag ontbreken is het ‘The Gibson Hotel’. Dit zeer modern ogende viersterrenhotel ligt in de haven van Dublin en heeft daardoor een prachtig zicht over de haven. Het hotel hanteert redelijke prijzen en de eerste 100MB wifi zijn gratis.  Met een kwartiertje wandelende ben je in het centrum van de Ierse Hoofdstad.

Trinity Capital Hotel
Middenin het centrum van Dublin ligt het ‘Trinity Capital Hotel’. Dit eveneens vier sterren tellende boetiekhotel  is van alle luxe voorzien en ligt op zeer kleine afstand van enkele grote bezienswaardigheden van de hoofdstad. Het hotel is sfeervol ingericht en beschikt over alle comfort en luxe die je van een dergelijk hotel mag verwachten.

Paramount Hotel
Dit driesterrenhotel ligt midden in de bruisende en kunstzinnige wijk Templebar. Ook dit hotel heeft gratis wifi en keurige kamers waar je prima je rust kan vinden. Vooral zijn ligging in het uitgaanscentrum van Dublin maakt dit hotel zeer aantrekkelijk. Bovendien is dit hotel zeer betaalbaar.

Brooks Hotel
Dit viersterrenhotel ligt op wandelafstand van de grote bezienswaardigheden die de Ierse hoofdstad te bieden heeft. Het hotel heeft een prachtig design en kenmerkt zich vooral door de persoonlijke benadering van het personeel naar haar klanten. Hier krijg je echt het gevoel te gast te zijn

Morrison Hotel
Het laatste hotel dat zeker niet mocht ontbreken in onze top vijf is het ‘Morrison Hotel’. Dit viersterrenhotel ligt ideaal tussen het centrum en de uitgaansplaats van deze bruisende stad. Zowel de grote bezienswaardigheden als de wijk Templebar zijn op loopafstand. Het hotel is voorzien van alle luxe en de kamers zijn er keurig. Het Morrison Hotel is een heerlijke uitvalsbasis tijdens je verblijf in Dublin.Plaats een reactie