Dublin voor beginners

Hoofdstad Dublin is de bestbezochte bestemming van Ierland. Voor toeristen die voor de eerste of tweede keer naar Dublin vliegen is recent de site Dublin voor beginners gelanceerd. Deze site laat je in zes hoofdstukken alles weten wat nodig is om een eerste (of tweede) keer Dublin te ontdekken. De site is geschreven door Jeroen Eckhardt die meerdere keren een bezoek heeft gebracht aan Dublin. Een van de dingen die hij geconstateerd heeft is dat de kans groot is dat je geen zonnige foto’s kunt maken. Daarom is er ook bewust voor een openingsfoto gekozen waarop er grijs en grauw weer te zien is.

“De realiteit is dat de zon minder vaak schijnt in Dublin dan je zou willen. Waarom zou je de stad anders presenteren dan hij is?” is zijn beredenering waarom juist deze foto gebruikt is. Op de site deelt hij tips over bezienswaardigheden, vervoer naar Dublin en vervoer in Dublin waaronder de vooral voor kinderen zeer leuke Viking Splash Tour. Op de pagina met reisinformatie wordt alles uitgelegd over reisdocumenten, geld, drinkwater, openingstijden, tijdsverschil en meer nuttige info.

De meest recente trip naar Dublin is eind november geweest, waardoor de informatie zeer actueel is. Voor wie meer uitgebreide informatie over de stad Dublin wil wordt er verwezen naar een aantal andere handige sites over Dublin.Plaats een reactie