Een dag kerstshoppen in Londen met TUI

Londen in één dag? Normaal gesproken ben je aangewezen op trein of bus, of je betaalt de hoofdprijs voor gunstige vliegtickets waarbij je echt een volle dag in Londen te spenderen hebt. TUI, het vroegere Arke, brengt daar nu eenmalig verandering in. Vanwege hun recente naamswijziging hebben ze een knallende introductieaanbieding: op zaterdag 28 november kun je een volle dag gaan kerstshoppen in Londen en ondertussen ook nog genieten van bezienswaardigheden zoals Big Ben, The London Eye en Tower Bridge. TUI brengt je hierbij vanaf Schiphol naar hartje Londen, want de transfer naar Hanover Square is inbegrepen in deze superdeal. Voor het vliegticket inclusief de transfer van en naar het centrum van Londen vraagt TUI een prachtig tarief van slechts 99 euro per persoon (plus 20 euro boekingskosten per boeking).

Praktische details

Dit zijn de details van deze unieke reis:

  • Je vliegt om 8 uur ’s morgens heen en landt door het uur tijdsverschil ook rond acht uur in de ochtend op Londen Gatwick.
  • Er is Nederlandstalige reisleiding aanwezig.
  • Gratis (retour)transfer gebeurt met comfortabele bussen.
  • Het geplande vertrek vanaf Gatwick is 22:00 uur (lokale tijd). De transfer vanuit het centrum van Londen zal rond 19:00 uur (lokale tijd) naar het vliegveld vertrekken.
  • Er kunnen geen stoelreserveringen gemaakt worden voor deze dagtrip.
  • Ruimbagage is niet mogelijk. Hierdoor kan er zo efficiënt mogelijk heen en weer gereisd worden.
  • De toegestane handbagage per persoon is 1 stuk van maximaal 50 x 40 x 20 centimeter per persoon. Ga dus niet helemaal los tijdens het kerstshoppen!
  • Op de vlucht zijn de gebruikelijke TUI voorwaarden van toepassing

Op = op

Er wordt met één vliegtuig gevlogen en het is een eenmalige actie van TUI. Hierbij geldt dus echt OP = OP! Wil je gebruikmaken van deze geweldige kerstbeleving en zien hoe warenhuis Harrods en Oxford Street er tijdens het kerstshoppen uitziet? Boek dan snel deze Londen dagtrip via de TUI website.Plaats een reactie