Bestemmingen — 9 november 2015

Jarenlang hebben we in Nederland kunnen genieten van foto’s van KLM-Boeings die over het strand scheren om te landen op het internationale vliegveld van Sint Maarten. Sinds kort waait er een nieuwe wind over het strand over Maho Beach: dat van de Dreamliner van TUI. Op vrijdag 30 oktober landde de Boeing 787 Dreamliner met registratie PH-TFL voor het eerst vanuit Amsterdam op Princess Juliana International Airport.

Hiermee is een nieuw tijdperk ingeluid. behalve de blauwe kleuren van KLM zullen nu ook regelmatig spectaculaire foto’s en filmpjes van TUI-vliegtuigen op het internet en in de gedrukte media verschijnen. TUI vliegt twee keer per week met de Dreamliner naar Sint maarten: op woensdag en op zondag.

Dankzij de vluchten die TUI inzet op Sint Maarten, zet reisorganisatie TUI nu ook volop in op de vakanties naar deze tropische vakantiebestemming.  Op hun Sint Maarten pagina kun je alle Sint Maarten vakanties en aanbiedingen bekijken.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *