Overig — 2 augustus 2013

In Moraira zit een door Nederlanders gerund restaurant waar je vooral heerlijk kunt lunchen: El Cafetí de la Mar. Het restaurant met heerlijk terras ligt direct bij het Kasteel van Moraira. Dat het restaurant Nederlandse eigenaren heeft zie je aan de kaart en ook aan het publiek dat grotendeels uit Nederlanders bestaat. Groot pluspunt van het terras is het uitnodigende meubilair. Het uitstekende personeel en het aangename eten maken het feestje compleet.

Gerechten zoals saté, broodjes kroket en spareribs ontbreken niet op de kaart, zoals het hoort bij een Nederlands georiënteerd restaurant. Het aanbod van El Cafetí de la Mar biedt echter veel meer. Zo kun je hier heerlijke salades bestellen en is het assortiment aan broodjes zo goed dat je moeite zult hebben om te kiezen. Onze tip voor de warme zomermiddagen is de verse sangria. Hij is bijna net zo lekker als wanneer we hem zelf maken. Je proeft dat er goede wijn gebruikt wordt die de sangria een mooie volle smaak geeft.

’s Avonds is er een volledig menu, waarbij je kunt kiezen uit een fraai assortiment aan voor-, hoofd- en nagerechten. Als wij in Moraira zijn eten we ten minste eens per week bij El Cafetí de la Mar. Wil je de komende weken zelf eens gaan proberen hoe het eten er is, reserveer dan wel een plekje in de schaduw. In augustus is het vaak erg heet in de volle zon.

Tags: , , , ,

Gerelateerd nieuws

Wat een miskoop!

Wat een miskoop!

4 februari 2019
Typisch Nederlands

Typisch Nederlands

29 november 2018
Een kleine auto?

Een kleine auto?

27 november 2018
Lichter reizen

Lichter reizen

12 september 2018
All Inclusive

All Inclusive

11 september 2018

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *