Emirates beste luchtvaartmaatschappij

Emirates is dit jaar officieel de best gewaardeerde vliegmaatschappij op basis van zitcomfort. Dit blijkt uit onderzoek van Vliegtickets.nl dat tussen 1 januari 2013 en 31 oktober 2013 is uitgevoerd onder ruim 3.000 reizigers. Voor het onderzoek beoordeelden reizigers na afloop van hun reis de vliegmaatschappij op Zitcomfort, Service en Prijs/Kwaliteit. In tijden dat er door vliegmaatschappijen steeds meer getoornd wordt aan de hoeveelheid beenruimte, weegt het zitcomfort voor klanten zwaar in hun keuze voor een vliegticket. Emirates scoort op dit vlak dusdanig goed dat zij de nummer 1 positie wisten te bemachtigen en hiermee Singapore Airlines van de troon stoten als best gewaardeerde vliegmaatschappij. Emirates is een luchtvaartmaatschappij uit Dubai. Behalve voor vluchten naar Dubai wordt de airline ook veel gebruikt op routes naar het Verre Oosten en de Malediven.

Top 5 beste zitcomfort                
1. Emirates – 8,1
2. Singapore Airlines – 7,8
3. Eva Airways – 7,8
4. Swiss International – 7,7
5. Turkish Airlines – 7,6

Top 5 slechtste zitcomfort

1. Corendon – 6,1
2. Vueling – 6,1
3. Iberia – 6,2
4. Wizzair – 6,2
5. US Airways – 6,4

“Als vliegticketvergelijker willen wij onze klanten een zo volledig mogelijk beeld geven van de beschikbare vliegtickets. Naast de prijs bieden de beoordelingen van anderen de klant houvast en zekerheid in zijn keuzeproces. Deze klantbeoordelingen zijn op Vliegtickets.nl nu al als totaalcijfer inzichtelijk voor iedereen. In het vernieuwde boekingsproces wordt door Vliegtickets.nl straks bij iedere vlucht inzage gegeven in de tevredenheid van klanten. Zo ziet men per onderdeel de waardering en weet men dus hoe goed een maatschappij scoort op bijvoorbeeld het zitcomfort.”, aldus E-Commerce manager Sander van Veen.

Over Vliegtickets.nl
Vliegtickets.nl is één van de grootste sites voor het boeken van vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. De website geeft het complete aanbod van wereldwijde vliegmaatschappijen, inclusief lowcost maatschappijen. Alle deals zijn te boeken via internet. Naast vliegtickets biedt Vliegtickets.nl in haar webwinkel producten als reisverzekering, annuleringsverzekering, vliegticketverzekering, huurauto’s en hotels. Vliegtickets.nl is in mei 2005 gestart als een van de online activiteiten van de Haarlemse reisonderneming Montys Travel Group. Vliegtickets.nl is lid van ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg.Plaats een reactie