Nieuws — 3 mei 2014

Luchtvaartmaatschappij Emirates start met ene dagelijkse vliegverbinding tussen Dubai en de Belgische hoofdstad Brussel. Vanaf 5 september 2014 is het mogelijk om rechtstreeks van Brussel naar Dubai te vliegen. Voor Belgen betekent dit dat ze niet meer via Amsterdam of Düsseldorf hoeven te reizen om naar Dubai te vliegen.

Brussel gaat de 147e bestemming van Emirates worden. Het is tevens de 8e nieuwe bestemming die Emirates dit jaar introduceert. Emirates gaat met een Boeing 777 vliegen met daarin 3 reisklassen: First, Business en Economy. De dagelijkse vlucht van Dubai naar Brussel is EK183. Deze vertrekt in de het zomerschema om 07:50 uur uit Dubai en landt om 13:15 uur in Brussel. Vlucht EK184 vertrekt om 14:45 uur uit Brussel om vervolgens om 23:25 uur in Dubai te landen. Vliegtickets naar Dubai zijn nu al te boeken via emirates.com.

Tags: , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *