Extra kinderkorting bij TUI

Wil je met kinderen op vakantie en twijfel je nog om te boeken? Dan heeft reisorganisatie TUI wellicht een goed argument om je over de streep te trekken: EXTRA KINDERKORTING. Als er iets is dat marketeers goed weten dan is het wel dat het geven van korting een positief effect heeft op de verkopen. Vandaar dat TUI nu de korting op vakanties met kinderen inzet om twijfelende mensen te laten boeken. Wie het komende zomerseizoen wil gaan genieten van een ontspannen vakantie op bijvoorbeeld Curaçao, Kos of Gran Canaria die doet er wellicht goed om deze aanbiedingen van TUI in overweging te nemen. Want naast de extra kinderkorting biedt deze grootste vakantieaanbieder van Nederland ook ‘snelle boekers voordelen‘. Denk daarbij aan kortingen tot 100 euro per persoon en een 10% korting op TUI Experiences.

De extra kinderkorting bedraagt tot 100 euro per kind op verre reizen en tot 50 euro per kind voor zonvakanties. De kortingen zijn geldig op boekingen die gemaakt zijn vanaf 29 januari 2021, zo lang de voorraad strekt en die gelden voor vertrek in de periode van 1 april 2021 tot en met 31 oktober 2021. De korting is geldig voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar.

Garanties

TUI biedt vanwege de coronacrisis een aantal garanties op vakanties die je bij hen boekt. Denk aan een flexibele omruilgarantie, een geld-terug-garantie en een repartiëringsgarantie. Dit voorkomt financiële problemen of andere zorgen indien een vakantie vanwege coronamaatregelen toch geen doorgang kan vinden.

Op deze speciale kinderkortingpagina van TUI kun je direct naar de beste aanbiedingen gaan.Plaats een reactie