Feesten in de Verenigde Staten

Ga je binnenkort op vakantie naar de Verenigde Staten en kijk je er naar uit om een flink  feest te vieren? Dan kun je in Amerika op verschillende plekken terecht. Hier volgt een top 3 met steden die uitstekend geschikt zijn om een topvakantie te hebben waarin je eindeloos kunt feesten.

Nummer 3: Las Vegas

Las Vegas is natuurlijk de ultieme plek om te verblijven voor een leuk feest. Alles is op deze plek over de top. Hoe gekker hoe beter. Hoe meer geld je hebt, hoe luxer je het kunt maken voor jezelf en al je vrienden. Het meest uitbundige nachtleven kun je vinden aan de Strip. Hier kun je nachtclubs vinden zoals Pure en Tao. Hier komen ook vele beroemdheden vanuit de gehele wereld naar toe. House of Blues is ook een prima plek waar je kunt verblijven. Marquee is de meest nieuwe uitgaansclub in Las Vegas.

Bekijk de vliegticket prijzen >

Nummer 2: Los Angeles

Los Angeles heeft een grote Chinese gemeenschap. Mocht je tijdens het Chinese Nieuwjaar in Los Angeles zijn, dan is het zeker de moeite waard om dit mee te maken. Wil je luxe feestvieren tussen beroemde wereldsterren, dan kun je prima terecht in de Viper Room, de House of Blues of de Whisky A Go Go. The Dragonfly is een populaire dansclub in Los Angeles en een absolute aanrader! Voor een bezoek aan de oudste bluesclub kun je terecht in Harvelle’s Blues Club. Coachella Valley Music is een bekend festival in Los Angeles.

Bekijk de vliegticket prijzen >

Nummer 1: Miami

Uitgaan in Miami is zeer gevarieerd en vooral ook heel uitbundig. Op Ocean Drive vind je populaire clubs zoals Mango’s Tropical Cafe en Fat Tuesday. Maar ook SET Miami, Opium en Mansion zijn razend populair op Miami. De meest bekende beach club in Miami is Nikki Beach. Wanneer je in Miami bent moet je ook zeker een bezoek hebben gebracht aan een van de vele latin clubs die je er kunt vinden. Ze zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken! Een bekend festival in Miami is het Ultra Music Festival.

Houd er rekening mee dat je bij sommige clubs niet zomaar binnenkomt. Je moet dan op de gastenlijst staan. Soms lukt het als je via via iemand kent of je vraagt het bijvoorbeeld aan mensen in het hotel.

Bekijk de vliegticket prijzen >

Nu weet je in ieder geval waar je het beste kunt feesten in de VS!Plaats een reactie