Fietsen in Zeeland? Huur een e-bike!

Eén van de meest bezochte badplaatsen in Zeeland is Burgh-Haamstede, gelegen op Schouwen-Duiveland. Op dit Zeeuwse eiland zijn er ontzettend veel mooie fietsroutes om uit te waaien: langs pittoreske dorpjes, monumenten en langs natuurgebieden. Burgh-Haamstede ligt aan de westkust van Schouwen-Duiveland. De stranden zijn zéér uitgestrekt, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Zo zijn er familiestranden, natuurstranden, en zones voor kitesurfen.

Naast het uitgestrekte strand staat Burgh-Haamstede bekend om zijn grote ongerepte duingebied, die deels bebost zijn met tientallen jaren oude naaldbossen), waar schitterende fietstochten mogelijk zijn. De kustroutes brengen je via fraaie duinpartijen en rustige landweggetjes door gemoedelijke dorpen. De vele fietspaden zijn goed onderhouden en bieden een veilige fietsomgeving.

Zeeland: dé 5-sterren fietsprovincie van Nederland

Zeeland is benoemd tot 5-sterren fietsprovincie door het Landelijk Fietsplatform. Dat is het hoogst haalbare niveau voor een fietsprovincie. De kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud van het netwerk en de rustmomenten langs fietsroutes zijn daarbij doorslaggevend.

Fietsverhuur Burgh-Haamstede

Wie onbezorgd wil fietsen brengt bij aankomst in het dorp een bezoek aan Fietsverhuur Burgh-Haamstede, waar de nieuwste elektrische fietsen van Stella klaar staan. Alle e-bikes zijn goed onderhouden en voorzien van een sterke accu, waarmee fietstochten van 100 kilometer geen probleem zijn.

Wie meerdere dagen in Burgh-Haamstede verblijft ontvangt bij het huren van een elektrische fiets een gratis oplader. Hiermee is het mogelijk om ’s avonds in je accommodatie de accu op te laden, zodat je de volgende dag weer opgeladen op pad kunt.

Reserveer je je e-bikes online bij Stella Fietsverhuur? Dan ben je verzekerd van een elektrische fiets als je aankomt in Burgh-Haamstede: de gereserveerde (elektrische) fiets staat dan voor je klaar. Pas dan kun je echt genieten van Schouwen-Duiveland!Plaats een reactie