Financiële problemen Nile Travel

Egypte-specialist Nile Travel heeft financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Mensen die hun vakantie naar Egypte met Nile Travel nog zouden maken en toeristen die op dit moment in Egypte zitten via een reis met Nile Travel moeten contact opnemen met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De stichting zal ervoor zorgen dat mensen hun reeds gedane betalingen (t/m 1 augustus 2013) teruggestort krijgen. Ze dienen hiervoor een schadeformulier in te vullen die op de site van de SGR te downloaden is. Voor de toeristen die nu in Egypte, Dubai of Abu Dhabi zitten via Nile Travel zal de SGR de nodige maatregelen nemen.

De SGR roept klanten van Nile Travel op om geen aanbetalingen meer te doen, ook niet als de curator daarop aandringt. Het melden van financieel onvermogen is het vooruitlopend proces voordat er sprake is van een faillissement. De kans dat Nile Travel de reeds geboekte vakanties door kan laten gaan is nihil.

Nile Travel is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in Nijlcruises, strandvakanties in Egypte en duikreizen in de Rode Zee. De afgelopen jaren zijn stedenbestemmingen buiten Egypte aan hun pakket toegevoegd zoals Dubai en Abu Dhabi. Het aangescherpte reisadvies voor Egypte en de voortdurende negatieve publiciteit in de media over Egypte hebben ervoor gezorgd dat de belangstelling vanuit Nederland voor vakanties in Egypte de afgelopen weken enorm gedaald is.Plaats een reactie