Reissites — 29 juli 2013

Alles over de Ardennen, dé Nederlandstalige info-site over de Ardennen, heeft vandaag een flinke update gehad. In totaal zijn er ongeveer twintig pagina’s toegevoegd aan de site. Zo zijn er meerdere historische bezienswaardigheden, dierentuinen en pretparken toegevoegd. Ook zijn er een aantal andere bezienswaardigheden toegevoegd zoals de Markt van Bomal en Domaine de Palogne.

Handig is de toegevoegde pagina over een huisje huren in de Ardennen. Er worden nuttige tips gegeven waar je op moet letten als je een vakantiehuis in de Ardennen huurt.

Twee plaatsen hebben een eigen pagina gekregen op de site: Huy en Remouchamps. Op de pagina met dorpen in de Ardennen is informatie over acht dorpen toegevoegd: Erezee, Fôret, Herbeumont, Jenneret, Nadrin, Palogne, Sy en Wéris.

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *