Frikandellen aan het Gardameer

Mogelijk dat je na twee weken pasta, pizza, forel en schnitzels wel eens zin hebt om iets anders te eten aan het Gardameer. Misschien verschijnt er wel trek in een oer-Nederlandse frikandel of portie bitterballen. Wie in Peschiera del Garda komt die kan lekker even een vette Nederlandse hap scoren in de haven van het dorp. Zodra je de parkeerplaats oprijdt zit er aan de rechterkant een echt frietkot waar je onze eigen calorierijke lekkernijen kunt krijgen.

Het assortiment is wel vrij klein, maar dat mag de pret niet drukken. Op het moment dat wij er waren was de pindasaus, die wel op de kaart staat, helaas niet voorradig. Na dagenlang tomaatsmaken bij het eten was ik wel even toe aan een heerlijke pindasaus.

Hoewel het geen vers gesneden frietjes zijn, krijgt de smaak zeker een voldoende. Als deze snackbar in Nederland zou staan dan zou hij kwalitatief tot de middenmoot behoren. We hebben in Nederland beter op, maar zeker ook vaak genoeg slechter.

De prijs is acceptabel. Iets duurder dan in Nederland, maar dat is vrij gebruikelijk voor Nederlandse snacks in het buitenland. Houd er wel rekening mee dat je op het parkeerterrein moet betalen voor het parkeren, net zoals in vrijwel heel Peschiera del Garda.

Lees ook:
5 dingen die je moet weten over de frikandel

Frikandellen aan het Gardameer

hollandse-patat-gardameer23 gedachten over “Frikandellen aan het Gardameer”

Plaats een reactie