Bestemmingen — 26 december 2013

Geen zin in het bos, een meubelboulevard of uitwaaien op het strand vandaag? Ga dan naar België. In België kent men geen tweede kerstdag. Het is daar vandaag gewoon ‘business as usual’. Dat betekent dat winkels, musea, dierentuinen en pretparken gewoon open zijn. De restaurants serveren vandaag in België gewoon weer normale menu’s in plaats van extra uitgebreide en/of luxe kerstmenu’s.

In steden zoals Antwerpen, Brugge en Gent kun vandaag nog wel de jaarlijkse kerstmarkten bezoeken. Die staan er meestal tot het einde van het jaar. Vooral de kerstmarkt van Antwerpen beloofd weer extra druk te worden vanwege de vele Nederlanders die daar verwacht worden vandaag. Het is raadzaam om daarom bijtijds richting Antwerpen te vertrekken als je een parkeerplaats in de buurt van de kerstmarkt wilt hebben.

Voor de bioscopen geldt dat vooraf kaartjes kopen via internet bijna een must is. Met name Kinepolis in Antwerpen is op 26 december vrijwel gegarandeerd zeer druk. Via de Kinepolis website kun je vooraf je plaatsje reserveren bij de film van jouw keuze.

Tags: , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *