Reissites — 19 maart 2013

Gardafriends, de Facebook-pagina voor alle fans van het Gardameer is evenals vorig jaar genomineerd voor de TNS Fanpage Award, de prijs voor de beste community op Facebook (in Nederland). Vorig jaar zijn de Gardafriends 3e geworden tijdens deze verkiezing.

TNS Nipo heeft de afgelopen maanden een onderzoek gehouden onder de bezoekers van de deelnemende pagina’s en daarbij gekeken naar aspecten als interactiviteit (doen fans ook actief mee aan de pagina met reacties, foto’s, e.d.), content en webcare (worden de vragen van fans beantwoord). Daarbij heeft Gardafriends evenals vorig jaar weer hoog gescoord. Woensdag 21 maart is de uitreiking van de Awards tijdens Direct Marketing Live!, in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Gardafriends is een initiatief van de websites Gardameer-Nu.nl en Gardafriends.com. Zij streven ernaar om alle liefhebbers van het Gardameer een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor nieuws, tips en vragen en een plaats waar zij ervaringen, foto’s en video’s kunnen delen over het Gardameer en omgeving. De community telt inmiddels bijna 7000 fans en hoopt dit jaar te groeien naar 10.000.

De andere genomineerde reis-FB-pagina is Newyork.nl. Vorig jaar was Newyork.nl de winnaar en Gardafriends 3e.

Tags: ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *