Reissites — 16 juni 2014

Het Gardameer is een onder Nederlanders zeer populaire bestemming in het noorden van Italië. Over het Gardameer zijn dan ook volop uitstekende Nederlandse websites te vinden zoals Gardameer-nu.nl, Gardameer.com en Gardafriends.com. Stuk voor stuk interessante websites die veel informatie bieden over het Gardameer. Voor wie echter geen zin heeft om tientallen pagina’s te moeten afstruinen voor info over het Gardameer is er sinds vorige week de website Gardameer voor beginners.

Gardameer voor beginners is een website die volgens een reeds beproefd concept gemaak is. Binnen een zevental pagina’s wordt er beknopte informatie gegeven over een bestemming, in dit geval het Gardameer, waarbij er waar nodig verwezen wordt naar websites met meer uitgebreide informatie over het betreffende onderwerp. Op www.gardameervoorbeginners.nl lees je bijvoorbeeld informatie over de dorpen en steden aan het Gardameer, de bezienswaardigheden van het Gardameer, de attracties, hoe het zit met eten en drinken, alles over het vervoer aan het Gardameer en informatie over het weer.

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *