Geef een vakantie cadeau

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekent voor veel mensen cadeaustress. Wat ga je dit jaar halen voor je familie, vrienden of geliefden? Als je de cadeausuggesties bekijkt die veelal de revue passeren dan kom je al snel uit bij een geurtje, een boek, drank of sieraden. Allemaal leuk om te krijgen natuurlijk, maar het getuigt vaak van weinig originaliteit. Als je eens een keer iets anders wilt geven, denk dan eens een een vakantie of een dagje weg. Bij mijn speurtocht naar een origineel cadeau kwam ik bij Primera terecht bij hun cadeaukaarten. Daar zitten ook speciale kaarten tussen waarmee je lekker weg kunt gaan. Zo kwam ik een kaart tegen met als thema ‘Vorstelijk Overnachten’, waarbij je een overnachting voor twee inclusief ontbijt krijgt in een mooi kasteel of landhuis. Dat kan dan in de Benelux, in Duitsland of in Frankrijk staan.

Heb je een wat lager budget te besteden dan is de ‘Mini Escape ’n Nachtje’ een leuke tip. Hierbij wordt de ontvanger verrast met een hotelovernachting voor twee in een comfortabel driesterrenhotel. Dit hotel kan in Nederland, België of Duitsland staan. Voor een langer weekendje weg is er de kaart ‘Weekendtrip XL 3 dagen’.

Niet overnachten, maar wel lekker weg? Er zijn ook andere mogelijkheden zoals een dagje sauna, een bioscoopbon of een cadeaukaart voor een heerlijk dagje naar de Efteling. Dit bekendste en volgens velen leukste pretpark van Nederland staat altijd garant voor een gezellig dagje weg.

O ja…. mocht je tussen de vele cadeaukaarten toch niet vinden wat je zoekt, dan kun je er altijd nog voor kiezen om een Primera Cadeaukaart aan te schaffen met een waarde naar keuze. Die kan de ontvanger inwisselen voor elke andere cadeaukaart.Plaats een reactie