Gouden zaak op Tenerife

Zelfs in lastige tijden kun je goed zaken doen. Dat bewijst restaurant Chill Out in de badplaats Los Cristianos op Tenerife. Bijna overal hoor je dat de crisis toch wel invloed heft op het bestedingspatroon van consumenten. Bij Chill Out moeten ze vrijwel iedere avond ‘nee’ verkopen als mensen willen komen eten.

Mijn eerste kennismaking met het restaurant was in 2008 of 2009. Ik ben er toen gaan eten omdat ik de toenmalige Nederlandse eigenaren via internet kende. Het eten was prima, de prijs was meer dan redelijk. Niet lang na mijn eerste bezoeken besloot het Nederlandse paar het restaurant te verkopen. Dan vraag je je af wat je enkele jaren later aantreft. Ik was aangenaam verrast. De kaart is verbeterd, de  het eten nog net zo goed als enkele jaren geleden en de ambiance prima.

Restaurant Chill Out is een goed voorbeeld dat je nog steeds goede zaken kunt doen als je je eigen zaakjes goed voor elkaar hebt. Wat ons betreft is Chill Out een regelrechte aanrader als je in Los Cristianos bent. Het restaurant heeft geen eigen website. Je kunt het restaurant vinden aan de Paseo las Vistas, bij de tunnel onder de weg naar de haven van Los Cristianos.Plaats een reactie