Gratis fotoprint voor fotokoffer

Heb je nog zo’n ouderwetse kunststof koffer die je alleen maar herkenbaar kunt maken door stickers of een kofferband? Dan is nu het moment daar om een nieuwe koffer aan te schaffen. Dankzij de gepersonaliseerde Princess Fotokoffer herken je jouw koffer direct als die op de bagageband van een luchthaven ligt. De fotosticker die helemaal op maat gemaakt wordt krijg krijg je tijdelijk gratis bij aanschaf van de koffer. Normaal betaal je daar € 19,95 voor. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een foto te gebruiken waar je zelf op staan met je vriend(in), gezin of vrienden. Je kunt ook kiezen voor een mooie foto van je favoriete reisbestemming of gewoon een foto die je mooi vindt.

Met de extreem sterke en super lichtgewicht koffer schaf je meteen ook een ideale reisgenoot aan. Dankzij het gewicht van slechts 2,8 kilogram blijft er voldoende ruimte over om voldoende bagage mee te kunnen nemen.

Voor meer info over de fotokoffer, de actie of om direct te bestellen ga je naar de fotokofferpagina van RTL Travelshop.Plaats een reactie