Aanbiedingen — 29 juni 2016

Heb je nog zo’n ouderwetse kunststof koffer die je alleen maar herkenbaar kunt maken door stickers of een kofferband? Dan is nu het moment daar om een nieuwe koffer aan te schaffen. Dankzij de gepersonaliseerde Princess Fotokoffer herken je jouw koffer direct als die op de bagageband van een luchthaven ligt. De fotosticker die helemaal op maat gemaakt wordt krijg krijg je tijdelijk gratis bij aanschaf van de koffer. Normaal betaal je daar € 19,95 voor. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een foto te gebruiken waar je zelf op staan met je vriend(in), gezin of vrienden. Je kunt ook kiezen voor een mooie foto van je favoriete reisbestemming of gewoon een foto die je mooi vindt.

Met de extreem sterke en super lichtgewicht koffer schaf je meteen ook een ideale reisgenoot aan. Dankzij het gewicht van slechts 2,8 kilogram blijft er voldoende ruimte over om voldoende bagage mee te kunnen nemen.

Voor meer info over de fotokoffer, de actie of om direct te bestellen ga je naar de fotokofferpagina van RTL Travelshop.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *