Aanbiedingen — 18 december 2014

Goed nieuws voor mensen die de komende zomer naar Turkije op vakantie willen gaan. Als je nu je zonvakantie naar Turkije bij Sunweb boekt, dan krijg je van Sunweb een gratis privétransfer per taxi cadeau als je in juni vertrekt!

Deze actie geldt voor nieuwe boekingen van zonvakanties naar Turkije met vertrek in juni 2015. Deze actie geldt tot en met 4 januari 2015, zolang de voorraad strekt. Je moet tijdens je boeking een privétransfer van 0 euro is selecteren in stap 2 van het boekingssproces.

Alle voorwaarden lees je op de speciale actiepagina van Sunweb. Hier kun je meteen jouw zonvakantie naar Turkije zoeken en boeken.

Tags: , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *