Groot succes turkijevisum.nl

Het Nederlandse bedrijf Turkijevisum.nl verdient goed aan de zogenaamde e-visa voor Turkije. Nederlanders die naar Turkije reizen hebben een visumplicht. De invoering van het elektronisch visum (e-visum) brengt voor een aantal Nederlandse toeristen een probleempje met zich mee: je kunt alleen met een creditcard betalen. Niet iedereen heeft een creditcard, waardoor Nederlandse toeristen in de kou leken komen te staan. De jonge ondernemers Mandy van Elp, Josse Zwols en Mark Kwebeman sprongen in dit gat in de markt en startten enkele maanden geleden hun site www.turkijevisum.nl.

Bij Turkijevisum.nl kun je via iDeal betalen, waardoor iedereen met toegang tot internetbankieren nu een e-visum kan kopen. Een handige manier om gebruik te maken van een fout in het Turkse systeem. Het heeft de ondernemers geen windeieren gelegd. Inmiddels zijn er bijna 50.000 visa via hun site geregeld. Ze werken nu met personeel en een callcenter om de drukte bij te kunnen benen. De nationale en lokale pers heeft inmiddels ook volop aandacht besteed aan het jonge bedrijf. De NOS, RTL4, Sprout, RTV Drenthe en RTV Noord hebben al aandacht besteed aan Turkijevisum.nl. Ook andere ondernemers hebben het succes van de noorderlingen in de gaten en zijn vergelijkbare initiatieven gestart.

Wie een visum voor Turkije nodig die kan dat via www.turkijevisum.nl doen. Een visum wordt binnen 12 uur (doordeweeks) of 24 uur (weekend) geleverd.1 gedachte over “Groot succes turkijevisum.nl”

Plaats een reactie