Heerlijk dineren in Curaçao

Mocht u dit jaar nog een bezoek willen brengen aan het eiland Curaçao, dan kan ik u aanraden een bezoek te brengen aan het prachtige ‘Baoase Luxury Resort’. Achter het prachtige privé strand en flora en fauna van dit exclusieve resort zit ‘Baoase Culinary Beach Restaurant’ gevestigd. Het restaurant is inmiddels nu 4 jaar geopend en is toegankelijk voor iedereen.  U moet wel van te voren reserveren aangezien er beperkte tafels beschikbaar zijn.

Kook kunsten
De chef-kok staat bekend om zijn eigen stijl van koken, die omschreven kan worden als Frans-Internationaal met een Aziatische twist. Liefhebbers van goed eten, die het eiland bezoeken, weten zijn culinaire creaties zeer te waarderen.

Uitzicht
Terwijl u geniet van het diner kunt u genieten van het uitzicht over de Caraïbische Zee, prachtig met zonsondergang. Een bijzondere locatie met een romantische “touch”.  Tevens kunt u hier ook komen voor een rustgevende vakantie, evenement of huwelijksreis.

Privé dineren op het strand

Geniet van een intiem diner met je geliefde in een romantische cabana op het strand. Met een prachtige zonsondergang en op de achtergrond het ruisen van de zee, love is in the air…

Baoase geeft ook de mogelijkheid om een romantische picknick op het strand te hebben. Geniet van een glas wijn of champagne met heerlijke hapjes naar keuze in een ontspannen sfeer.

Het eiland
Verder heeft Curaçao nog veel meer te bieden zoals boottrips, het Sea aquarium, prachtige witte stranden, het bezoeken van de oude stad Punda (UNESCO World Heritage) en oude landhuizen die als museums opereren.Plaats een reactie