Heerlijke luxe op Rhodos

Als je een vakantie gaat vieren op Rhodos dan kun je uit heel veel hotels kiezen. Het nadeel is vaak dat je in het hogere segment vaak aangewezen bent op massale vijfsterrenhotels met vaak honderden kamers. Op Rhodos zie je gelukkig een aantal andere initiatieven waar ik persoonlijk heel erg vrolijk van wordt: kleinschalige vijfsterrenhotels met alle luxe van een groot hotel, maar de kleinschaligheid die weg heeft van een boetiekhotel. Een erg fraai voorbeeld hiervan is het Boutique 5 Hotel & Spa in Kiotari. Dit hotel telt enkele tientallen kamers die allemaal uitzicht op zee hebben. Alle kamers zijn ruim, luxueus en smaakvol ingericht. Toen ik mijn vrouw foto’s doorstuurde werd ze op slag jaloers. Dat zegt voldoende!

De mensen die het Boutique 5 Hotel hebben opgezet mogen trots zijn. Het hotel is sfeervol en intiem. Dankzij het vriendelijke personeel voel je je hier nog echt gast. Je hebt het idee dat binnen 24 uur iedereen weet wie je bent. Iedereen is bereid het je helemaal naar je zin te maken, iets wat volgens mij heel vanzelfsprekend is als je de prijzen betaalt die bij dit segment horen. De meeste ketens van vijfsterrenhotels zijn dat echter al lang vergeten.

Een erg groot pluspunt van het hotel is de horeca. De bar werkt met mooie merken en is in staat om goede cocktails klaar te maken. Het restaurant heeft het geluk een chefkok in huis te hebben die haar vak verstaat. De liefde voor lekker eten en de kennis van goed koken is zichtbaar en proefbaar aan de gerechten.

Het allerbelangrijkste is het comfort van de kamers. Die is zoals ik het graag zie: goede bedden, schone kamers en ruimte. Ook erg aangenaam is dat er een aparte douche is, zodat je niet in het bad hoeft te gaan staan douchen.

Mocht je willen genieten van rust, persoonlijke aandacht, dan kan ik het Boutique 5 Hotel zeker aanraden. Mocht ik zelf nog een keer terug gaan naar Rhodos dan is er een redelijke kans dat ik weet in dit hotel ga overnachten.

Sunweb
Het hotel is overigens boekbaar als pakketreis bij Sunweb. Klik voor meer info en prijzen.Plaats een reactie