Reissites — 15 juni 2013

Helsinki is een leuke, moderne stad om te bezoeken. Vooral tijdens de lange zomerdagen is er veel te beleven in de Finse hoofdstad. Voor wie overweegt om een keer op vakantie te gaan naar Helsinki is gisteren de site HELSINKI VOOR BEGINNERS gelanceerd. De site laat je kennis maken met de stad en biedt informatie over allerlei onderwerpen zoals vervoer in de stad, fietsen in Helsinki, overnachten in de stad en hoe het zit met zaken zoals prijzen, douanevoorschriften en veiligheid.

Helsinki voor beginners is geschreven uit eigen ervaringen, door iemand die zelf voor de eerste keer naar Helsinki reiste om de stad te ontdekken. Zijn ervaringen deelt hij via de site. Helsinki voor beginners is in een zestal hoofdonderwerpen ingedeeld, is informatief en leest gemakkelijk weg.

De leukste pagina is Typisch Helsinki, waarbij je alvast op de hoogte gebracht wordt van welke zaken echt bij de stad Helsinki horen.

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *