Het fijnste plekje van Moraira

Ons favoriete plekje in Moraira is Cala l’Andrago. Geen groot zandstrand maar een klein rotsstrand op de weg naar Calp/Calpe. Er zijn twee redenen waarom we hier graag komen. De eerste reden is dat het hier zelden te druk is. Het rotsstrand wordt vooral bezocht door lokale mensen. Toeristen gaan eerder naar de grotere stranden zoals L’Ampolla en het strand van El Portet. De tweede reden waarom we hier graag komen is restaurant/bar Algas. Vooral aan het eind van de middag is het hier heerlijk vertoeven. Onder het genot van een heerlijke cocktail, een glas verse sangria of een verkoelend biertje kijk je dan uit over de zee en het dorp Moraira. Als je wilt bestel je er wat tapas bij en blijf je lekker chillen totdat het tijd is om huiswaarts te keren.

De muziek die er gedraaid wordt is Ibiza-style. Je krijgt hier het gevoel alsof je op een van de relaxte spots op Ibiza zit. Dit maakt voor ons het plaatje compleet.

De kinderen vermaken zich op het rotsstrand. Lekker een dam maken, krabbetjes vangen of afkoelen in het water. Hier vergeten ze eventjes het bestaan van iPads, gameboys en andere elektronische zooi. Lekker eventjes kind zijn terwijl pa en ma chillen op het fijnste plekje van Moraira.Plaats een reactie