Aanbiedingen — 28 augustus 2017

Het is weer zover: de Ticketsale is begonnen bij TUI. Dat betekent vliegtickets naar de leukste bestemmingen tegen de beste prijzen. De kortingen kunnen oplopen tot honderden euro’s per persoon. Zo kun je nog even goedkoop nazomeren Op Bonaire of Curaçao, goedkoop gaan shoppen in Dubai of voordelig van de winterzon gaan genieten in Sint Maarten, Aruba of Kaapverdië. Per bestemming is er een beperkt aantal goedkope tickets beschikbaar, dus wees er snel bij. Zo kun je al naar Dubai vliegen vanaf 249 euro persoon, kun je de onderwaterwereld van Bonaire bewonderen vanaf 448 euro persoon of heerlijk luieren op een tropisch strand van Curaçao of Aruba vanaf 448 euro.

De goedkope vliegtickets zijn via TUI.nl boekbaar tot en met 10 september 2017. Vliegen kan tot en met maart 2018. Verdere voorwaarden en bijkomende kosten zoals boekingskosten zijn te vinden op de site van TUI. Daar kun je ook het volledige aanbod van actietickets bekijken.

Tags: , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *