Reissites — 27 april 2013

Hong Kong is één van de meest fascinerende wereldsteden die er bestaan. Miljoenen mensen wonen samen op een beperkt aantal kilometers, waardoor er een stad is ontstaan met veel hoogbouw maar waar ook veel plek overgebleven is voor parken en andere recreatiegebieden. Het grootste deel van de bevolking concentreert zich op Hong Kong Island en Kowloon. Voor bezoekers betekent Hong Kong vooral een mix van de Chinese cultuur vermengd met moderne westerse invloeden. Niet raar, want Hong Kong is jarenlang een Britse kolonie geweest. Pas in 1997 is Hong Kong overgedragen aan China.

De site Hong Kong voor beginners is bedoeld voor mensen die voor een eerste keer naar Hong Kong reizen. De site staat bomvol nuttige informatie over de stad Hong Kong, de bezienswaardigheden in Hong Kong, winkelen in Hong Kong, vervoer in Hong Kong en het weer dat je in Hong Kong kunt verwachten. De site biedt eerlijke informatie die niet geschreven is door een verkeersbureau of toeristische dienst, maar door iemand die Hong Kong meerdere keren bezocht heeft en zijn ervaringen met andere mensen wil delen.

Tags: , , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *