Hütten-Gaudi-weken in de SkiWelt

Gratis skiguides, aantrekkelijke pakketten en partystemming in de berghutten van de SkiWelt Wilder Kaiser Brixental: de Hütten-Gaudi-weken van 9 t/m 23 maart zijn het ongeëvenaarde voorjaarsaanbod voor alle fans van het grootste skigebied van Oostenrijk.

Skifans kunnen de Hütten-Gaudi-weken in maart alvast in hun agenda zetten: wie in die periode een vakantie in de dorpen van de SkiWelt boekt, krijgt een meer dan aantrekkelijk pakket: zo staan elke dag van maandag tot en met vrijdag vanaf 9 uur voor alle gasten (met geldige gastenkaart) gratis skiguides ter beschikking, die de beste pistes, de mooiste hellingen, de zonnigste afdalingen en de gezelligste hutten van de SkiWelt kennen. Want bij een geslaagde skisafari hoort ook een perfecte Einkehrschwung oftewel après-ski – die de guides natuurlijk even goed beheersen als de schwung in de  poedersneeuw.

Voor partystemming wordt tijdens de Hütten-Gaudi-weken in elk geval gezorgd. In veel van de in totaal 84 berghutten wordt ’s middags op livemuziek gedanst op de zonneterrassen. Van authentieke volksmuziek en jazz tot en met coole beats en rock-klanken is er ook muzikaal voor elk wat wils.

Het spits van de tweeweekse partyslalom in de Hütten-Gaudi-weken wordt op 9 maart van 14 tot 22 uur afgebeten met de Snow Breeze Party bij Alpengasthof Hochsöll. Electronic Beats open air van grote klasse – en dat met gratis entree! Bij de Jazzbrunch in der Stoagrub’n (Hopfgarten) kan op 10 maart  vanaf 11 uur worden meegeswingd met het Jazzcombo Brennholz. Op 11 maart (vanaf 12 uur) op de Karibik Party bij het AlpenIgluDorf in Hochbrixen nodigen reggae, ragga, calypso, salsa en andere Caribbean Sounds uit tot meevieren. Op 16 maart vanaf 15.30 uur zorgen DJ Alex en die Jungen Zillertaler voor de nodige sfeer ter omlijsting van de Tirol Skitag van de Oostenrijke omroep ORF bij Alpengasthof Hochsöll. En ter afsluiting van de Hütten-Gaudi-weken brengt de Beierse cultband Blechblos’n op 23 maart vanaf 14 uur de stemming erin bij de Stöcklalm in Hochsöll. Informatie over alle evenementen tijdens de Hütten-Gaudi-weken: www.skiwelt.at/nl/huetten-gaudi-weken.html

Nog aantrekkelijker zijn de Hütten-Gaudi-aanbiedingen van 16 t/m 23 maart. In deze week krijgt u in het kader van de SuperSkiWochen nogmaals 25 procent korting op uw hele vakantie, inclusief accommodatie, skipas, skihuur en skischool. – Het alternatief voor gezinnen: kinderen t/m 15 jaar rijden in deze week gratis! Enige voorwaarde: één ouder heeft een skipas gekocht met een geldigheidsduur van ten minste 3 dagen.

Overigens: vanaf 16 maart kunnen vroege vogels zich verheugen op verlengde openingstijden: de liften en kabelbanen van de SkiWelt zijn vanaf die dag voor de rest van het seizoen al vanaf 8 uur in bedrijf (i.p.v. 8.30 uur).Plaats een reactie