Overig — 6 december 2017

Het einde van het jaar nadert in rap tempo en voor sommige mensen staat er een kleine of grotere eindejaarsbonus of kerstbonus te wachten. Nu kun je dat geld natuurlijk gebruiken om uit te geven aan cadeau’s of nieuwe meubels, maar je kunt er ook de aankoop van een chalet (deels) mee financieren. Hoe gek is het eigenlijk dat wij Nederlanders wel massaal kiezen voor koopwoningen in plaats van een huurwoning, maar dat we wel ieder jaar grote geldbedragen uitgeven aan het huren van vakantieaccommodaties. Als je een chalet aanschaft in Nederland of over de grens dan heb je je eigen buitenverblijf waar je zo vaak je maar wilt vakantie kunt vieren. Een prettig vooruitzicht toch?

Het voordeel van een chalet in plaats van een normaal tweede huis is dat ze goedkoper zijn. Daarnaast staan chalets vaak in mooie groene omgevingen en heb je niet te maken met vervelende zaken zoals onroerendgoedbelasting. En dankzij een steeds groter wordend aanbod van tweedehands chalets kun je het ook nog eens leuk betaalbaar houden. Je kunt een tweedehands chalet kopen bij Stekelbos.nl of een andere partij die in chalets gespecialiseerd is. Als je de prijzen van de occasions ziet dan merk je dat dit over het algemeen zeer betaalbaar kan zijn. Natuurlijk geldt ook voor chalets is dat je voor meer luxe vaak extra betaalt. Je verbaast je echter als je ziet wat je voor bedragen van pakweg vijf- tot zevenduizend euro al kunt kopen.

Tags: ,

Gerelateerd nieuws

Wat een miskoop!

Wat een miskoop!

4 februari 2019
Typisch Nederlands

Typisch Nederlands

29 november 2018
Een kleine auto?

Een kleine auto?

27 november 2018
Lichter reizen

Lichter reizen

12 september 2018
All Inclusive

All Inclusive

11 september 2018

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *