Klanten T-Mobile onbereikbaar in buitenland

Een deel van de T-Mobile klanten zit op dit moment zonder bereik in het buitenland. Dit is het gevolg van een storing die ervoor zorgt dat een deel van de T-Mobile abonnees op dit moment geen contact kunnen maken met een netwerk. Ook wij zelf (mijn vrouw en ik) hebben op dit moment geen verbinding met onze telefoon. Wij verblijven in de buurt van Parijs (Frankrijk) en kunnen al sinds vanochtend niet meer bellen.

Het onbereikbaar zijn is lastig en frustrerend. Je bent er zo aan gewend dat je ten alle tijden de telefoon kunt pakken en kunt bellen, dat het lastig is op het moment dat het niet mogelijk is. Gelukkig is er in ons geval momenteel geen noodzaak om te bellen. Dit kan voor anderen zomaar wel het geval zijn. T-Mobile is op de hoogte van de problemen en adviseert haar klanten om de telefoon af en toe uit en dan weer aan te zetten.

Dat het slechts een deel van de klanten betreft blijkt uit het feit dat ik via 3G wel gewoon dit bericht kan posten met mijn iPad. Hoe lang de storing nog duurt is niet bekend.Plaats een reactie