Aanbiedingen — 30 december 2015

Het is vandaag weer zover: de Werelddeal Weken zijn van start gegaan bij KLM. Dat betekent flinke kortingen op vliegtickets naar meer dan honderd bestemmingen. De Werelddeal Weken vallen vroeger dan normaal in het winterseizoen. Op social media gonsde de datum 13 januari al rond, maar twee dagen geleden kondigde KLM ineens aan dat de start van de Werelddeal Weken op 30 december plaats zou vinden. Hiermee kunnen ze nog mooi profiteren van het feit dat relatief veel mensen in de kerstvakantie hun vakantieplannen voor het nieuwe jaar aan het maken zijn.

De goedkope vliegtickets zijn tot en met 22 januari 2016 te boeken. Per boeking komen er nog 10 euro boekingskosten bij. Tussen de goedkope tickets zitten bekende bestemmingen zoals New York (vanaf 492 euro), Curacao (vanaf 549 euro), Bangkok (vanaf 540 euro), Dubai (vanaf 379 euro), Kaapstad (vanaf 699 euro) en Bali (vanaf 648 euro).

Alle aanbiedingen zien? Ga dan naar klm.com!

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *