KLM Werelddeal Weken 2019

Het jaar is nog maar net begonnen en de KLM Werelddeal Weken gaan alweer van start. Vanaf nu kun je vliegtickets van KLM naar een groot aantal bestemmingen kopen met korting. Soms bespaar je enkele tientjes, soms loopt het voordeel op tot enkele honderden euro’s voor een retourticket naar droombestemmingen op andere continenten. Dit is voor velen dan ook hét moment om de vakantieplannen voor de komende manden definitief te maken.

Dit keer heeft KLM een slim moment uitgekozen om de Werelddeal Weken plaats te laten vinden, want vandaag gaat ook de Vakantiebeurs in Utrecht van start. Voor een redelijk deel van de Nederlanders is dit een belangrijke periode om vakantieplannen te maken en ook direct te boeken. Januari is binnen de reiswereld een maand waarin vaak de hoogste omzetten qua boekingen gerealiseerd worden.

Het aanbod is weer enorm en goed verspreid over bestemmingen op alle continenten. Denk voor Amerika bijvoorbeeld aan retourtjes naar New York vanaf 329 euro, Las Vegas vanaf 498 euro of Miami vanaf 444 euro. Wil je liever naar het Caribisch gebied? Dan kun je Curaçao boeken vanaf 459 euro, Bonaire vanaf 457 euro of Havana vanaf 456 euro. Tip: kijk ook eens naar de wat minder gangbare bestemmingen Martinique en Guadeloupe. Tickets naar deze droomeilanden zijn nu boekbaar vanaf nog geen vijfhonderd euro.

Azië is erg geliefd tijdens de Werelddeal Weken. Dit keer kun je economyclass tickets kopen naar Hong Kong vanaf 641 euro, naar Seoul vanaf 667 euro en naar Bangkok vanaf 589 euro. Wil je gaan backpacken in Vietnam, dan kun je nu al vanaf 517 euro naar Hanoi vliegen.

Ook binnen Europa zijn er leuke aanbiedingen te scoren. Dit zijn volgens ons een paar leuk deals:
De Oostenrijkse Wenen kun je vanaf 88 euro bezoeken, net als de Spaanse hoofdstad Madrid. Het prachtige hart van Toscane ontdekken kan nu vanaf 108 euro. Voor dat bedrag vlieg je met KLM naar Florence. De Duitse hoofdstad Berlijn is vanaf 88 euro te bereiken.

Bekijk alle KLM Werelddeals op https://campaigns.klm.com/nl/nl/werelddealweken

De aanbiedingen van de Werelddeal Weken zijn boekbaar tot en met 29 januari 2019. De reisperiodes waarin de beste aanbiedingen te boeken zijn, zijn afhankelijk van de bestemming. In het hoogseizoen kun je laagste prijzen sowieso vergeten bij KLM. Dat is traditioneel de periode waarin de hoogste ticketprijzen gehanteerd worden. O ja…. per boeking wordt er 10 euro aan boekingskosten in rekening gebracht.Plaats een reactie