Korting op Arke zonvakanties

Arke geeft weer tot 100 euro kassakorting per persoon weg. De korting bedraagt 50 euro per persoon op zonvakanties met vertrek in juni, juli of augustus. Voor verre reizen zoals naar Aruba, Curacao of Mexico bedraagt deze korting maar liefst 100 euro per persoon. Dit is de tijd om jouw vakantie naar de zomerzon te boeken.

Je hebt geen kortingscode nodig. Als je via deze link een zonvakantie boekt bij Arke dan wordt de kassakorting automatisch in de reissom verrekend.

De hoge kortingen gelden niet alleen op de pakketreizen van Arke. Ook luchtvaartmaatschappij ArkeFly geeft dezelfde hoge kortingen weg: 100 euro per persoon op ArkeFly vluchten naar verre bestemmingen zoals Jamaica, Curacao en de Dominicaanse Republiek. Voor Europese- en Middellandse Zeebestemmingen zoals Egypte, Griekenland en Turkije bedraagt de korting 50 euro per persoon. Ook hier geldt dat het gaat om vliegtickets met vertrek van juni tot en met augustus en dat er geen kortingscode nodig is. Boek je ArkeFly ticket via deze link en je geniet van 50 of 100 euro korting per persoon!Plaats een reactie