Kortingscodes Iberostar en Abba hotels

Abba Hotels stelt een 5% kortingscode beschikbaar, geldig op boekingen en verblijven in Spanje, Andorra, Londen, Berlijn of Bratislava. Deze code is geldig tot en met 31 december 2013.

Code: ABAFFI13  (klik!)

Abba Hotels is een Spaanse hotelketen opgericht in het jaar 1999. Het bedrijf begon met slechts drie hotels maar is inmiddels uitgegroeid tot 26 hotels in Spanje, Andorra, Engeland, Duitsland en Slowakije.

Iberostar Hotels & Resorts geeft klanten een € 75,- Voucher op boekingen en verblijven in hotels in Spanje en de landen gelegen nabij de Middellandse Zee. Deze code is geldig tot en met 31 augustus 2013, het minimum verblijf is 5 nachten.

Code: 75EURBONUSIB (klik!)

Iberostar.com is de nummer één hotelketen voor vakantiebestemmingen. Iberostar.com bestaat sinds 1986 en is een van de eerste hotelketens met meer dan 100 hotels met ruim 70.000 bedden in 16 verschillende landen. Alle hotels zijn gevestigd aan de mooiste stranden wereldwijd. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan de groenvoorziening en de zwembaden. Iberostar.com onderscheidt zich ook door de kwaliteit en de verscheidenheid van de keukenPlaats een reactie