Reissites — 14 maart 2013

Reizigers die binnenkort voor de eerste of tweede keer naar Kuala Lumpur gaan kunnen hun reisvoorbereiding voortaan starten op de site Kuala Lumpur voor beginners. Deze informatieve site biedt alle informatie die je als toerist nodig hebt als je een eerste keer naar Kuala Lumpur reist.

Zo lees je dat je het leidingwater gewoon kunt drinken maar dat het een bijsmaak van chloor heeft, dat je geen visum nodig hebt om Kuala Lumpur te bezoeken en dat het leven tijdens de ramadan iets anders is vanwege de islamitische achtergrond van Maleisië.

Handig is de pagina met de bezienswaardigheden in Kuala Lumpur. Hier staan niet alle hotspots van deze Aziatische metropool op beschreven, maar wel de belangrijkste. Op de pagina met links staan verwijzingen naar andere sites over Kuala Lumpur. Daar vind je ook uitgebreidere info over een aantal attracties, musea en gebouwen.

URL: www.kualalumpurvoorbeginners.nl 

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *