Laat je ESTA voor Amerika regelen

Als je met een Nederlands, Belgisch of ander Europees paspoort naar de Verenigde Staten reist dan heb je een zogenaamde ESTA nodig. Dit is een elektronische toestemming om het land in te mogen reizen. Vroeger kon je aan boord van het vliegtuig het groene formulier met de VISA WAIVER aan boord van het vliegtuig invullen en vervolgens met je geldige paspoort en het ingevulde formulier via de immigratiedienst naar binnen. Tegenwoordig moet je voor je vertrek naar Amerika je ESTA geregeld hebben. Zonder deze toelating kom je het land niet in.

Wil je zeker dat alles goed verloopt dan kun je je ESTA aanvragen via daarin gespecialiseerde bureau’s en websites. Voor een kleine toeslag nemen zij het werk uit handen en zorgen ervoor dat alles op juiste wijze doorgegeven wordt om de ESTA geregeld te krijgen. Let op: je ESTA regel je tenminste 72 uur voor vertrek! Doe je het korter voor vertrek dan is er kans dat het niet op tijd akkoord is.

Een website waar je je ESTA als Nederlandstalige kunt regelen is e-visums. Zij verzorgen per maand duizenden visa en ESTA’s. Terwijl zij uw ESTA regelen kun jij alvast beginnen met je koffer in te pakken voor een onvergetelijke vakantie naar Amerika.Plaats een reactie